PASQUA LAPACCIO PRIMITIVO
Sarkanās Primitivo vīnogas tiek novāktas un uzreiz presētas kontrolētā temperatūrā. Fermentācija norisinās ar mizas macerāciju 12–14 dienas, ikdienā pārmaisot, lai iegūtu vairāk tanīnu un antocianīnu, temperatūrā 20–24 °C. 50% vīna tiek izturēti ozolkoka mucās (barrique) 4 mēnešus.
Garša un aromāts
Vīns ar dziļu rubīna krāsu un siltu, intensīvu aromātu, kurā jūtamas plūmes, nogatavojušies ķirši un saldeni garšvielu akcenti. Garšā tas ir pilnmiesīgs un samtains, ar sulīgu augļu notīm, viegliem vaniļas, tabakas un šokolādes pieskārieniem.
Pasniegšana
Lieliski piemērots bagātīgiem ēdieniem – grilētai un sautētai sarkanajai gaļai, pikantiem gaļas ēdieniem, lazanjai, nobriedušiem sieriem un pat tumšās šokolādes desertiem.
Ieteicamā pasniegšanas temperatūra: 16–18 °C.