PASQUA LAPACCIO PRIMITIVO

Lapaccio vīns nāk no Salento apgabala – pašas Apūlijas vīna darīšanas sirds. Tieši šeit ģimene pirms vairāk nekā 90 gadiem sāka nodarboties ar vīna darīšanu, vēl pirms pārcelšanās uz Veronu. Šis reģions ir īpaši slavens ar Primitivo vīnogu audzēšanu. Vīnkopībai šeit ir senas saknes, kas sniedzas līdz pat Senās Grieķijas laikam.
Tilpums
0.75 L
Sarkanā gaļa
Sarkanā gaļa
Lazanja
Lazanja
Siers
Siers
Deserts
Deserts

Sarkanās Primitivo vīnogas tiek novāktas un uzreiz presētas kontrolētā temperatūrā. Fermentācija norisinās ar mizas macerāciju 12–14 dienas, ikdienā pārmaisot, lai iegūtu vairāk tanīnu un antocianīnu, temperatūrā 20–24 °C. 50% vīna tiek izturēti ozolkoka mucās (barrique) 4 mēnešus.

Garša un aromāts

Vīns ar dziļu rubīna krāsu un siltu, intensīvu aromātu, kurā jūtamas plūmes, nogatavojušies ķirši un saldeni garšvielu akcenti. Garšā tas ir pilnmiesīgs un samtains, ar sulīgu augļu notīm, viegliem vaniļas, tabakas un šokolādes pieskārieniem.

Pasniegšana

Lieliski piemērots bagātīgiem ēdieniem – grilētai un sautētai sarkanajai gaļai, pikantiem gaļas ēdieniem, lazanjai, nobriedušiem sieriem un pat tumšās šokolādes desertiem.

Ieteicamā pasniegšanas temperatūra: 16–18 °C.

Produkta apraksts
Tips
Sarkanvīns
Alkohola saturs
13,5 %
Korķis
Skrūvējams korķis
Valsts
Itālija
Vīnogu šķirnes
Primitivo
Iepakojums
Stikla pudele
Ražotājs
Pasqua Vigneti E Cantine Spa
Reģions / klasifikācija
Apūlija
Saldums / pilnība
Pussauss
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk