Rombauer Carneros Chardonnay
Vīnogas tiek presētas veselos ķekaros, kamēr tie vēl ir vēsi, lai saglabātu svaigumu. Sula vispirms tiek atdzesēta tvertnēs un pēc tam pārlieta ozolkoka mucās, kur norit gan primārā, gan malolaktiskā fermentācija. Raugu nogulsnes tiek maisītas ik pēc 7–10 dienām (batonnage), kas piešķir vīnam bagātīgākas garšas un krēmīgu tekstūru. Nogatavināšana norit ozolkoka mucās (franču un amerikāņu, 37% jaunas) 9 mēnešu laikā.
Garša un aromāts
Aromātā atklājas persiki, bumbieri, citrusaugļi un tropisko augļu nianses, ko papildina vaniļas, grauzdētu mandeļu un sviesta pieskāriens. Garša ir krēmīga, bagātīga un sabalansēta, ar dzīvīgu skābumu un ilgu, elegantu pēcgaršu.
Pasniegšana
Lieliski sader ar ceptu vai grilētu balto gaļu, zivīm un jūras veltēm sviesta mērcē, kā arī ar pus-cietajiem sieriem (piemēram, Gruyère, Comté vai Manchego).
Pasniegt 8°C temperatūrā.