Rombauer Carneros Chardonnay

Rombauer Vineyards, dibināts 1980. gadā Napas ielejā, ir kļuvusi par ikonas vārdu Kalifornijas Chardonnay pasaulē. Carneros apgabals, kur vīnogas iegūst vēsā klimata ietekmi no Sanfrancisko līča, piešķir svaigumu un eleganci šim bagātīgajam stilam.
Tilpums
0.75 L
Baltā gaļa
Baltā gaļa
Zivis
Zivis
Jūras veltes
Jūras veltes
Siers
Siers

Vīnogas tiek presētas veselos ķekaros, kamēr tie vēl ir vēsi, lai saglabātu svaigumu. Sula vispirms tiek atdzesēta tvertnēs un pēc tam pārlieta ozolkoka mucās, kur norit gan primārā, gan malolaktiskā fermentācija. Raugu nogulsnes tiek maisītas ik pēc 7–10 dienām (batonnage), kas piešķir vīnam bagātīgākas garšas un krēmīgu tekstūru. Nogatavināšana norit ozolkoka mucās (franču un amerikāņu, 37% jaunas) 9 mēnešu laikā.

Garša un aromāts

Aromātā atklājas persiki, bumbieri, citrusaugļi un tropisko augļu nianses, ko papildina vaniļas, grauzdētu mandeļu un sviesta pieskāriens. Garša ir krēmīga, bagātīga un sabalansēta, ar dzīvīgu skābumu un ilgu, elegantu pēcgaršu.

Pasniegšana

Lieliski sader ar ceptu vai grilētu balto gaļu, zivīm un jūras veltēm sviesta mērcē, kā arī ar pus-cietajiem sieriem (piemēram, Gruyère, Comté vai Manchego).

Pasniegt 8°C temperatūrā.

Produkta apraksts
Tips
Baltvīns
Alkohola saturs
14,5 %
Korķis
Korķis
Valsts
ASV
Vīnogu šķirnes
Chardonnay
Iepakojums
Stikla pudele
Ražotājs
Rombauer Vineyards
Reģions / klasifikācija
Kalifornija
Saldums / pilnība
Sauss
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk