Rupjmaizes kārtojuma kanapē

6-8
15-30 MIN
Deserts
Deserts
Nepieciešams:
1 glāze rudzu rīvmaizes
½ glāze melleņu pulvera (saberztas auksti kaltētas mellenes)
1/2 glāze saldā krējuma
2 ēd.k. cukura
Kanēlis (pēc izvēles)
Pamatnei:
~Kukulis rudzu maizes plānās šķēlēs
Dekorēšanai:
Lielogu vai parastās mellenes - svaigas vai kaltētas
Pagatavošana:
1. Rudzu rīvmaizi sajauc ar kanēli
2. Saldo krējumu ar cukuru sakuļ putukrējumā, nepieciešama aptuveni glāze putukrējuma
3. Putukrējuma masai pa daļām pievieno rīvmaizi un melleņu pulveri līdz iegūta saturīgas konsistences masa
4. No rudzu maizes ar neliela diametra glāzi vai piparkūku formiņām izspiež kanapē pamatnes, uz kurām kārto putukrējuma masu. Glītākam noformējumam var izmantot konditorejas maisu ar uzgaļiem
5. Dekorē ar svaigām vai kaltētām mellenēm. Pasniegt neilgi pēc pagatavošanas vai uzglabāt ledusskapī
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.