Padomi karstvīna pasniegšanai:
1. Neuzvārīt: karstvīnus, kas gatavoti uz alkohola bāzes nav ieteicams pārvārīt. Alkohols sāk iztvaikot jau ap 80°C
2. Kūpošs, bet ne pārāk karsts: karstvīnam jābūt ļoti siltam, tomēr dzeramā temperatūrā. Dedzinoša sajūta mutē nesader ar karstvīna ideju – atstāt patīkamas sajūtas
3. Karstvīna garšai jābūt sabalansētai: jo karstāks būs karstvīns, jo alkohola garša tajā – izteiktāka. Tāpēc svarīgi saglabāt garšas balansu, dzērienu nepārkarsējot. Labāk, lai tas ir mazāk karsts, bet patīkams baudīšanai
4. Sarkanvīns garantē garšas pilnību: karstvīna garšai jābūt apjomīgai, pilnmiesīgai, tāpēc vislabākie karstvīni tiek gatavoti uz vīna bāzes. Arī Blossa bezalkoholiskajam karstvīnam par pamatu tiek ņemts sarkanvīns, no kura ar īpašu metodi tiek iztvaicēts alkohols un saglabātas garšas, kamēr citur kā bezalkoholiskais karstvīns tiek pasniegta vīnogu sula ar garšvielām
5. BLOSSA karstvīns ir gatavs lietošanai, tam nav nepieciešams pievienot papildus garšvielas, jo tās jau ir sabalansētas pareizajās proporcijās. Bet, ja vēlies, karstvīnu vari papildināt vizuāli - pievienojot veselus riekstus, rozīnes un kādu kanēļa standziņu.