Šodienas kokteiļu tendences mainās: ilgstošs retro dod vietu svaigām un tīrām garšām. Viegli un ar zemu alkohola saturu kokteiļi tiek izvēlēti arvien vairāk.
Mimoza ir klasisks dzirkstošā vīna dzēriens, kas īpaši baudāms vasarā, kā arī pie vēlajām brokastīm.
Bet kāda ir pareizā sulas un dzirkstošā vīna attiecība, un kāda veida dzirkstošais vīns nepieciešam? Atklājiet, cik viegli ir pagatavot Mimoza kokteili.
Pašmāju punšu un boļu dzērienu popularitāte pieaug. Tos ir pārsteidzoši viegli un ātri pagatavot, kad sekojat gataviem norādījumiem un atcerieties dažus galvenos nosacījumus. Esam uzskaitījuši 7 svarīgākos padomus, lai pagatavotu ideālu punšu.
Gin & Tonic ir kļuvis par kokteiļu klasiku. Bet dažreiz rodas jautājumi, kāda veida džinu un kādu toniku man vajadzētu kombinēt, kādu glāzi izvēlēties? Ar kādiem citiem dzērieniem toniks sader? Iepazīstieties ar Anora zīmolu vēstneša un bārmeņa Mikaela Karttunena padomiem.