Pēc vīna aromātu un garšu pasaules iepazīšanas jūs no tiem varat iegūt daudz vairāk. Neatkarīgi no tā, vai esat pilnīgs iesācējs, vai jums jau ir pāris iecienītu vīnu, mēs kopā ar vīna ekspertu Tatu Torikka no Altia Akadēmijas esam sagatavojuši piecus padomus, kuri noderēs, sperot pirmos soļus vīna pasaulē.
Degustācijas ir interesants veids kā atklāt dažādu vīnu saderību ar dažāda veida sieriem. Tā būs izklaidējoši izzinoša programmas daļa jebkurā saviesīgā pasākumā un interesēs visiem viesiem – kā iesācējiem, tā pieredzējušiem vīnziņiem. Lūk, padomi no someljē Antti Uusitalon, kas palīdzēs jums saorganizēt veiksmīgu vīna un siera degustāciju.
Visi šampanieši ir dzirkstošie vīni, bet ne visi dzirkstošie vīni ir šampanieši. Kādas ir atšķirības starp dzirkstošajiem vīniem un kur tie tiek pagatavoti?