Lieldienu svinēšana mums asociējas ar olām, gardiem gaļas ēdieniem, Pasha desertu un, protams, arī vīnu! Lasi ieteikumus, kādu vīnu vislabāk izvēlēties pie iecienītākajiem Lieldienu ēdieniem.
ISH ir Dānijā dzimis zīmols, kas pārstāv augstas kvalitātes bezalkoholiskos dzērienus, kas ir guvuši labākos apbalvojumus nozīmīgākajās pasaules izstādēs.
Mimoza ir klasisks dzirkstošā vīna dzēriens, kas īpaši baudāms vasarā, kā arī pie vēlajām brokastīm.
Bet kāda ir pareizā sulas un dzirkstošā vīna attiecība, un kāda veida dzirkstošais vīns nepieciešam? Atklājiet, cik viegli ir pagatavot Mimoza kokteili.
Visi šampanieši ir dzirkstošie vīni, bet ne visi dzirkstošie vīni ir šampanieši. Kādas ir atšķirības starp dzirkstošajiem vīniem un kur tie tiek pagatavoti?
Pareizi izvēlēts dzirkstošais vīns tiek uzskatīts par vienīgo vīnu, ko var pasniegt visas maltītes garumā. Daži padomi par dzirkstošā vīna un ēdiena apvienošanu!
Pašmāju punšu un boļu dzērienu popularitāte pieaug. Tos ir pārsteidzoši viegli un ātri pagatavot, kad sekojat gataviem norādījumiem un atcerieties dažus galvenos nosacījumus. Esam uzskaitījuši 7 svarīgākos padomus, lai pagatavotu ideālu punšu.
"19 Crimes" stāstu pamatā ir Austrālijas piespiedu izsūtīto strādnieku traģiskie stāsti. Katram vīnam ir savs stāsts, kuram ik viens var dzīvot līdzi. Lejuplādējiet Living Wine Labels lietotni un klausieties izsūtīto stāstus.
Gin & Tonic ir kļuvis par kokteiļu klasiku. Bet dažreiz rodas jautājumi, kāda veida džinu un kādu toniku man vajadzētu kombinēt, kādu glāzi izvēlēties? Ar kādiem citiem dzērieniem toniks sader? Iepazīstieties ar Anora zīmolu vēstneša un bārmeņa Mikaela Karttunena padomiem.
Dodoties ceļojumā uz Barselonu, noteikti ir vērts apmeklēt cava dzirkstošā vīna dzimšanas vietu un apbrīnojamos cava pagrabus. Atklājiet, ko krāšņais Covides vīnu nams piedāvā burbulīšu mīlētājiem!
Degustācijas ir interesants veids kā atklāt dažādu vīnu saderību ar dažāda veida sieriem. Tā būs izklaidējoši izzinoša programmas daļa jebkurā saviesīgā pasākumā un interesēs visiem viesiem – kā iesācējiem, tā pieredzējušiem vīnziņiem. Lūk, padomi no someljē Antti Uusitalon, kas palīdzēs jums saorganizēt veiksmīgu vīna un siera degustāciju.
Pēc vīna aromātu un garšu pasaules iepazīšanas jūs no tiem varat iegūt daudz vairāk. Neatkarīgi no tā, vai esat pilnīgs iesācējs, vai jums jau ir pāris iecienītu vīnu, mēs kopā ar vīna ekspertu Tatu Torikka no Altia Akadēmijas esam sagatavojuši piecus padomus, kuri noderēs, sperot pirmos soļus vīna pasaulē.