Svaigie pavasara rullīši ar zīda tofu

Mutē kūstoši pavasara rullīši ar passionfruit liķiera mērci
4
30-45 MIN
Uzkodas
Uzkodas
Sastāvdaļas
8 rīspapīra loksnes
200 g zīda tofu
2 avokado
1 gurķis
100 g stikla nūdeļu
Mērcei:
50 ml Koskenkorva Passionfruit liķiera
50 ml sojas mērces
20 ml rīsu etiķa
20 ml sezama eļļas
Pagatavošana
1. 1. Stikla nūdeles aplej ar karstu ūdeni, pēc 10 minūtēm nokāš un noskalo ar aukstu ūdeni.
2. Tofu un dārzeņus sagriež plānās šķēlēs vai lentēs.
3. Sagatavo trauku ar ūdeni.
4. Katru rīspapīra loksni iemērc ūdenī un liek uz tīra virtuves dēlīša, uz tās kārto tofu, nūdeles un dārzeņus, aizrullē ciet. Tā atkārto, līdz visas loksnes un pildījums iztērēts.
5. Nelielā trauciņā sajauc mērces sastāvdaļas.
6. Pavasara rullīšus pasniedz ar pārkaisītām sezama sēkliņām un marakujas mērci.
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk