Sarkanvīnā sautēta brieža gaļa
Sautēta brieža gaļa ar dārzeņiemPiparkūku-pistāciju uzkoda
Piparkūkas franču gaumē
Ātri un viegli pagatavojamas, kraukšķīgas un pikantas apaļās franču piparkūkas.Ziemassvētku kēks
Klasiskā kēksa recepte, kas papildināta ar vīnā mērcētiem žāvētiem augļiem.Šokolādes keksiņi
Ātri un viegli pagatavojami šokolādes keksiņiĀtrais woks ar olu nūdelēm un sēnēm
Ātri pagatavojams woks ar nūdelēm un sēnēm, kopā ar Pinot Noir vīnu.Ķirbja-biezpiena plācenīši (bez glutēna)
Garneļu pankūkas
Viegli pagatavojamas pankūkas brokastīm vai uzkodai pie vīnaBaltās šokolādes muss
Viegls un gaisīgs baltās šokolādes un rabarberu muss.Mandeļu šokolādes kūka
Brūkleņu Blossa Braunijs
Šokolādes braunijs
Šokolādes braunijs ar pistācijām un karameļu mērciGaileņu risotto ar Chardonnay baltvīnu
Lielisks gaileņu risotto ar Austrālijas augļaino baltvīnu.Vasaras salāti
Rozā vīna želeja ar zemenēm un baltās šokolādes krēmu
Elegants un gards rozā pērļu vīna desertsValhalla sarkanvīna mērce
Ideāls papildinājums Valhalla jēra ribiņām vai citiem gaļas ēdieniemValhalla jēra ribiņas
Skandināvu stila recepte lieliskai vakara maltītei!
Gurķu tostermaizītes
Ātri pagatavojamas svaigā siera un gurķa tostermaizītes.
Ideāla uzkoda pie baltvīnaVienkāršās tapas
Aļņa gaļas ragū
Gards aļņa gaļas ragū sarkanvīna marinādē.Ogu pīrāgs ar vaniļas mērci
Šokolādes Blossa konfektes
Zemeņu sorbets ar krējumu un svaigām zemenēm
Liellopu gaļas giross ar kartupeļiem, tzatziki mērci un salātiem