Vienkāršās tapas
Piparkūku-pistāciju uzkoda
Aļņa gaļas ragū
Gards aļņa gaļas ragū sarkanvīna marinādē.Ogu pīrāgs ar vaniļas mērci
Mandeļu šokolādes kūka
Šokolādes Blossa konfektes
Zemeņu sorbets ar krējumu un svaigām zemenēm
Gaileņu risoto ar Chardonnay baltvīnu
Gards rudens saules pieskāriens Jūsu šķīvim un vīna glāzei. Lielisks gaileņu risoto ar Austrālijas augļaino baltvīnu.Liellopu gaļas giross ar kartupeļiem, tzatziki mērci un salātiem
Jēra fileja pesto mērcē ar kartupeļu biezeni un ķiplokiem
Brūkleņu Blossa Braunijs
Pildītas Blossa aprikozes
Ķirbja-biezpiena plācenīši (bez glutēna)
Dzeltenā ķirbja humuss ar mandeļu sviestu
Fresita parfē ar zemenēm
Kārtainā sviestmaize
Grilēta vista ar salsu, kukurūzu un jaunajiem kartupeļiem
Tītara un rāceņu sautējums
Dukkah cālis koriandra mērcē
Grilsiera-medus salāti
Vasaras salāti
Vasaras zemeņu salāti
Pīrāgs Lorraine
Valhalla franču grauzdiņš ar aveņu mērci