Gaileņu risoto ar Chardonnay baltvīnu
Gards rudens saules pieskāriens Jūsu šķīvim un vīna glāzei. Lielisks gaileņu risoto ar Austrālijas augļaino baltvīnu.Šokolādes braunijs
Šokolādes braunijs ar pistācijām un karameļu mērciRozā vīna želeja ar zemenēm un baltās šokolādes krēmu
Elegants un gards rozā pērļu vīna desertsValhalla sarkanvīna mērce
Ideāls papildinājums Valhalla jēra ribiņām vai citiem gaļas ēdieniemValhalla jēra ribiņas
Skandināvu stila recepte lieliskai vakara maltītei!
Baltās šokolādes muss
Viegls un gaisīgs baltās šokolādes un rabarberu muss.Gurķu tostermaizītes
Ātri pagatavojamas svaigā siera un gurķa tostermaizītes.
Ideāla uzkoda pie baltvīnaVienkāršās tapas
Piparkūku-pistāciju uzkoda
Aļņa gaļas ragū
Gards aļņa gaļas ragū sarkanvīna marinādē.Ogu pīrāgs ar vaniļas mērci
Mandeļu šokolādes kūka
Šokolādes Blossa konfektes
Zemeņu sorbets ar krējumu un svaigām zemenēm
Liellopu gaļas giross ar kartupeļiem, tzatziki mērci un salātiem
Jēra fileja pesto mērcē ar kartupeļu biezeni un ķiplokiem
Brūkleņu Blossa Braunijs
Pildītas Blossa aprikozes
Ķirbja-biezpiena plācenīši (bez glutēna)
Dzeltenā ķirbja humuss ar mandeļu sviestu
Fresita parfē ar zemenēm
Kārtainā sviestmaize
Grilēta vista ar salsu, kukurūzu un jaunajiem kartupeļiem
Tītara un rāceņu sautējums