- Karamelizētu sīpolu tartes ar zilo sieruŠīs tartes ir tikpat elegantas, cik gardas.
 
 Karamelizēti sīpoli apvienojas ar pikantu zilā siera garšu un saldo vīģu ievārījumu, radot neatvairāmu garšas buķeti, kas patiks gan draugiem, gan ģimenei!
- Pildīti Padron pipari
- Garneļu salāti ar avokadoGaršīgi salāti kristāla bļodā un… svētku sajūta ir klāt! Ļoti piemēroti salāti vēlajām brokastīm, bet var pasniegt arī pēcpusdienas galdā.
- Pikantie siera salātiSiera salāti ar olu, burkānu un ķiplociņu ir īsta svētku galda klasika.
- Ceptas pildītas sēnesŠie pildītie šampinjoni ir neatvairāma un vienkārša uzkoda. Pildījums ir kraukšķīgs un aromātisks, ar maizi, ķiplokiem, garšaugiem un sieru.
- Bekonā ceptas datelesIdeāla uzkoda kokteiļu ballītei – bekonā ietīti dateles ir vienlaikus mīkstas, kraukšķīgas, saldas, sāļas un dūmakainas.
- Tako ar liellopa gaļuKraukšķīgas taco čaulas un aromātiska maltās liellopa gaļas pildījuma kombinācija ir ģimenes iecienīta klasika. Ar “saliec pats” pieeju katrs var izvēlēties mērces un piedevas pēc savas gaumes, padarot maltīti jautru un pielāgojamu visiem.
- Grauzdētas pikantas mandelesŠīs ceptās pikantās medus mandeles ir kraukšķīgas, saldas un nedaudz asas – ideāla uzkoda ballītēm, spēļu dienām vai kā papildinājums salātiem.
- Sviesta popkorns
- Kraukšķīgi zivju pirkstiņiKraukšķīgi, zeltaini un viegli pagatavojami zivju pirkstiņi, cepti krāsnī, nevis fritēti. Panko rīvmaize un parmezāns nodrošina perfektu kraukšķīgumu un bagātīgu garšu.
- Dārzeņu pica ar pepperoniKraukšķīga, aromātiska un bagātīgi garnēta pica, kurā satiekas klasiskie dārzeņi un pikantā pepperoni desa. Pagatavota no mājās gatavotas pamatnes, tomātu mērces un svaigām piedevām — lieliska izvēle ģimenes vakariņām vai draugu ballītei.
- Pildīti tomāti franču gaumēKlasisks Provansas ēdiens, kur sulīgi tomāti tiek pildīti ar garšīgu maltās gaļas, sīpolu un garšaugu maisījumu. Aromātiski, sātīgi un eleganti — lieliski piemēroti gan ikdienas vakariņām, gan svētku galdam.
- Chakchouka (Šakšuka)Šis krāšņais olu ēdiens tomātu–paprikas mērcē apvieno vienkāršību un eksotiku, padarot to ideāli piemērotu vēlajām brokastīm, vieglām vakariņām vai kopīgai baudīšanai ar draugiem.
- Klasiskās franču madlēnasBaudi franču šarmu divreiz spēcīgāk — madlēnas kopā ar ROCHE MAZET Chardonnay Brut! Šis elegantais deserts un dzirkstošais baltvīns rada perfektu pāri gan svētku galdam, gan mierīgai pēcpusdienai ar draugiem.
- Liellops mongoļu gaumēĀtrs, viegls un neticami garšīgs wok ēdiens ar maigu liellopu gaļu, kas pārklāta ar nedaudz saldo un sāļo mērci.
- Vīnes šnicele
- Šokolādes fondants
- Valhalla sarkanvīna mērceIdeāls papildinājums Valhalla jēra ribiņām vai citiem gaļas ēdieniem
- Baltās šokolādes mussViegls un gaisīgs baltās šokolādes un rabarberu muss.
- Ziemassvētku kēkssKlasiskā kēksa recepte, kas papildināta ar vīnā mērcētiem žāvētiem augļiem.
- Dukkah cālis koriandra mērcē
- Cālis tabakāTiem, kuri ir pārliecināti, ka izsenis šī ēdiena gatavošanā ir izmantota tabaka, liksim mazliet vilties, jo ar tabaku cālim nav ne mazākā sakara. Kādreiz armēņu vai gruzīņu (strīdi par šo tēmu vēl turpinās) priekšteči šādu cāli gatavoja traukā, kuru devēja par "tapaka".
- Ķirbju risotto ar kaperiem un greipfrūtu
- Zaļais karijs ar vistu un dārzeņiem
 
 
         
 
 
         
 
 
 
 
         
 
 
 
 
         
 
         
         
 
 
         
 
 
 
 
         
         
 
         
 
 
         
 
 
         







