Chimichurri mērce

Chimichurri ir ķiploku-pētersīļu mērce no Argentīnas, ko parasti pasniedz ar steiku vai grilētu gaļu.
6-8
15-30 MIN
Dārzeņu ēdiens
Dārzeņu ēdiens
Nepieciešams
1 vesels ķiploks (aptuveni 10-15 daiviņas)
1 ēdamkarote maltās paprikas
1 tējkarote maltu melno piparu
2 saujas pētersīļu
½ tējkarote oregano
aptuveni 150ml olīveļļas
Šļuka vīna etiķa (aptuveni puse no olīveļļas daudzuma)
2 lauru lapas
Čili pulveris
Sāls
Pagatavošana
1. Nomizojiet un saspiediet ķiploku un pētersīļus (bez kātiņiem). Ķiploku un pētersīļus varat sagriezt ar nazi vai saberzt piestiņā.
2. Iemaisiet čili pulveri, oregano, papriku un piparus. Beigās pievienojiet lauru lapas.
3. Pievienojiet olīveļļu un vīna etiķi un mazliet sāls. Kārtīgi samaisiet
4. Izņemiet lauru lapas. Mērce ir gatava!
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk