7 padomi kā pagatavot garšīgu pašmāju punšu.
1. Atrodiet precīzu recepti punšam, kuru izstrādājis un pārbaudījis profesionālis.
Tas nodrošinās, ka alkohola proporcijas, garša un daudzums dzērienā ir līdzsvarā.
2. Izvēlieties piemērotu punša trauku un glāzes.
Punšu ir visvieglāk izgatavot lielāka izmēra stikla krūzēs pārī, no kurām viesi to var ieliet glāzēs. Izmantojiet savu iztēli - piemēram, mazas ievārījuma burciņas pārvēršas glāzēs, no kurām dzēriens tiek izdzerts ar salmiņu. Parastās vīna glāzes vai modernas vīna glāzes bez kājām vienmēr ir stilīgs risinājums.
3. Iegūstiet nepieciešamās sastāvdaļas saskaņā ar punša receptēm.
Varat arī apskatīt dzēriena instrukcijas un pagatavot to atbilstoši viesu skaitam. Viena punša deva ir no 1,5 līdz 2 ml / personai. Atkarībā no citiem dzērieniem un pasākuma ilguma vienai personai ir ieteicams rezervēt 2-3 porcijas. Glabājiet visas sastāvdaļas aukstā vietā, lai dzēriens tūlīt būtu pareizajā temperatūrā-auksts.

4. Savlaicīgi sagatavojiet ledu.
Visprātīgākais ir pievienot ledu punšam lielā gabalā, liekot tam lēnāk izkust. Liela ledus gabala iekšpusē varat sasaldēt rotājumus, piemēram, ogas vai ēdamās puķes. To pašu sulu, kuru izmantojāt punšam, varat arī iesaldēt savā ledū. Atbilstošais spirta saturs punšam ir no 5 līdz 6 procentiem. Negatavojiet dzērienu pārāk stipru, lai vakars būtu ērts līdz beigām.
5. Tikai pirms pasniegšanas izveidojiet punšu.
Ja bļodu varat uzglabāt aukstumā, negāzētās sastāvdaļas iepriekš var sajaukt punša traukā. Pievienojiet ledu un gāzētās sastāvdaļas tikai tieši pirms viesu ierašanās.
6. Rotājiet ar stilu.
Punšs ir dzēriens, nevis augļu salāti, tāpēc nepārspīlējiet ar augļiem. Jāizvairās no augļu un ogu vieglas bojāšanās.
7. Apkalpojiet un pastāstiet viesiem, ko dzēriens satur.
Noteikti rezervējiet arī bezalkoholisko variantu. Iepriekš pārbaudiet, vai jūsu viesiem nav alerģiju, kas jāņem vērā, pagatavojot punšu.