Glamarula Girl
Nepieciešams:
37.5ml (1.5 no šota) Amarula Cream, atdzesēts
6.25ml (1/4 no šota) šokolādes liķieris, atdzesēts
6.25ml (1/4 no šota) grenadīna sīrups, atdzesēts
Putukrējums
Dekorējums:
Brūnā cukura kristāliņi
Glāze:
Lielā šota glāze (50-60ml), atdzesēta
Pagatavošana:
1. Izveidojiet slāņus no visām sastāvdaļām. Šim nolūkam lejiet šķidrumus gar tējkaroti vai pusdienu naža spalu.
2. Sāciet ar grenadīnu, tālāk pievienojiet šokolādes liķieri tā, lai kārtas nesajauktos
3. Trešajā slānī pievienojiet Amarula Cream
4. Augšpusē pievienojiet putukrējuma kaudzīti
5. Dekorējiet ar brūnā cukura kristāliņiem virs putukrējuma