Vistu spārniņi bārbekjū mērcē ar mocarellas siera salātiem

4
+ 60 MIN
Vistas gaļa
Vistas gaļa
Nepieciešams
1kg vistu spārniņu
2 ēdamkarotes rapšu eļļas
1 ķiploka daiviņa
1 tējkarote Dižonas sinepju
1 ēdamkarote Vusteršīras mērces
75ml cukura sīrupa
75ml Chill Out Spicy&Intense vai cita sarkanvīna
50ml tomātu pastas
Pustējkarote sāls
Melnie pipari
Tomātiem ar mocarellu:
200g organisko ķiršu tomātu
Timiāns, olīveļļa, sāls
Divi gabaliņi mocarellas siera
Pagatavošana
1. Uzkarsējiet katliņā eļļu. Pievienojiet ķiplokus un apcepiet kamēr mīksti. Pievienojiet pārējās marinādes sastāvdaļas: sinepes, Vusteršīras mērci, cukura sīrupu, sarkanvīnu, tomātu pastu, sāli un piparus. Vāriet uz mazas uguns (bez vāka) aptuveni 15 minūtes, tad ļaujiet atdzist.
2. Bļodā sajauciet vistu spārniņus ar marinādi. Ielieciet ledusskapī uz vismaz trim stundām.
3. Grilējiet marinētos vistu spārniņus aptuveni 15 minūtes. Regulāri apgrieziet spārniņus, lai tie nekļūst sausi, bet iegūst skaistu zeltenbrūnu krāsu.
4. Tomāti ar mocarellu: pārgrieziet tomātus uz pusēm un ievietojiet cepampannā ar griezuma virsmu uz leju. Pārkaisiet ar garšvielām – timiānu, sāli un olīveļļu.
5. Cepiet tomātus cepeškrāsnī aptuveni 1.5 stundas 120 grādu temperatūrā.
6. Pasniedziet tomātus kopā ar gabalos saplucinātu mocarellas sieru.
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk