Blossa
Bloss ir kļuvis par vismīļāko karstvīnu Ziemeļvalstīs, kas tiek uzskatīts par karstvīna sinonīmu. Blossa dod Ziemassvētkiem pareizo sajūtu, bez kuras tradicionālās Ziemassvētku brīvdienas Ziemeļvalstīs nav iedomājamas.
Blossa karstvīna recepte joprojām tiek izmantota. Izcilu dzēriena garšu nodrošina augstas kvalitātes izejvielu izmantošana. Glög galvenā sastāvdaļa ir pilnīgs vīns, kas ražots Spānijā, īpaši Blossa, un kura nogatavināšana un nobriešana prasa 5 gadus.
Blossa karstvīnam raksturīgo buķeti piešķir garšvielu maisījums, kas izgatavots no Ķīnā un Gvatemalā audzētiem kardamona, ingvera un krustnagliņām. Šokolādes brūnajam dzērienam ir iespaidīgs aromāts, pikants, ar kardamonu un krustnagliņām, garša ir bagātīga, ar Ziemassvētku garšvielām un rozīnēm, garu pēcgaršu, ar kardamonu un krustnagliņām.
Piemērots karstai pasniegšanai ar rozīnēm un mandelēm, bet arī patīkams, ja tiek pasniegts istabas temperatūrā vai sajaukts ar kafiju. Mēs iesakām to blakus tradicionālajiem Ziemassvētku saldumiem vai šokolādes kūku.
Blossa karstvīns palīdz radīt pareizo Ziemassvētku noskaņu!
Blossa 20 Myntathé karstvīns ir svaigas piparmētru un zaļās tējas maisījums, kuram garšvielu pievieno klasiskās karstvīna garšvielas, piemēram, kardamons, kanēlis, krustnagliņas un ingvers.
Blossa 20 karstvīnam ir rūgta zaļās tējas un svaigas piparmētru garša, kas līdzsvaro raksturīgo saldumu.
Blossa 20 var baudīt gan karstu, gan aukstu dzērienu. Jūtieties brīvi izmēģināt karsto vīnu ar sausu dzirkstošo vīnu, olu, prosecco vai šampanieti, kas tiek pasniegts glāzē dzirkstošā vīna.
Pudeles dizains ir iedvesmots no Marokas keramikas.
Labākais bezalkoholiskais karstvīns!
Blossas kvalitāti un izcilo garšu vēlreiz apliecina Tallinas Pārtikas izstādē izcīnītais nosaukums “Labākais bezalkoholiskais karstvīns 2016”, kas piešķirts Blossa bezalkoholiskajam karstvīnam.
Bagātīgā aromātiskā garša tiek iegūta, sajaucot bezalkoholisko vīnu, vīnogu sulu un garšvielas, kas izgatavotas speciāli Blossa.
Aromātā parādās klasiskas karstvīna garšvielas, piemēram, krustnagliņas un kanēlis. Tas jūtas kā apelsīns. Bagāta un salda smarža.
Garša ir līdzsvarota, jūtamas pikantas krustnagliņas, ogas un rozīnes. Seko gara pēcgarša.
Mēs iesakām pasniegt karstu ar rozīnēm un mandelēm. Pasniedzot istabas temperatūrā, tas ir ideāli piemērots pieliešanai pie kafijas un lieliski sader ar šokolādes kūku un Ziemassvētku saldumiem.