Garneļu salāti ar avokado

Garšīgi salāti kristāla bļodā un… svētku sajūta ir klāt! Ļoti piemēroti salāti vēlajām brokastīm, bet var pasniegt arī pēcpusdienas galdā.
4
15 MIN
Salāti
Salāti
Nepieciešams
250 g saldētu vārītu, tīrītu garneļu
2 avokado
4 cieti vārītas olas
100 g ķirštomātiņu
50 g siera
1/2 citrona sulas
mazs saišķītis diļļu
250 g bezpiedevu jogurta
1 ēdamkarote kečupa
1 ēdamkarote majonēzes
sāls, pipari
Pagatavošana
1. Garneles atlaidina un notecina.
2. Sieru sarīvē skaidiņās, tomātiņus sagriež četrās daļās, olas – kubiņos.
3. Arī nomizotus avokado sagriež kubiņos un pārlaista ar citrona sulu.
4. Visus produktus liek kopējā traukā un sajauc.
5. Jogurtam (labi der, piemēram, grieķu jogurts) pievieno kečupu un majonēzi, iemaisa sasmalcinātas dilles, sāli, piparus un, ja vēlas, pēc garšas arī cukuru.
6. Pārlej un iecilā salātos.
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk