Garneļu salāti ar avokado
Garšīgi salāti kristāla bļodā un… svētku sajūta ir klāt! Ļoti piemēroti salāti vēlajām brokastīm, bet var pasniegt arī pēcpusdienas galdā.
Nepieciešams
250 g saldētu vārītu, tīrītu garneļu
2 avokado
4 cieti vārītas olas
100 g ķirštomātiņu
50 g siera
1/2 citrona sulas
mazs saišķītis diļļu
250 g bezpiedevu jogurta
1 ēdamkarote kečupa
1 ēdamkarote majonēzes
sāls, pipari
Pagatavošana
1. Garneles atlaidina un notecina.
2. Sieru sarīvē skaidiņās, tomātiņus sagriež četrās daļās, olas – kubiņos.
3. Arī nomizotus avokado sagriež kubiņos un pārlaista ar citrona sulu.
4. Visus produktus liek kopējā traukā un sajauc.
5. Jogurtam (labi der, piemēram, grieķu jogurts) pievieno kečupu un majonēzi, iemaisa sasmalcinātas dilles, sāli, piparus un, ja vēlas, pēc garšas arī cukuru.
6. Pārlej un iecilā salātos.