Dzeltenā ķirbja humuss ar mandeļu sviestu

4
30-45 MIN
Uzkodas
Uzkodas
Nepieciešams:
1 bundžiņa Turku zirņu
300 g krāsnī cepts ķirbis
1 ēd.k. mandeļu sviests
1 ēd.k. mandeļu eļļa
šķipsniņa jūras sāls
šķipsniņa čili (vai garšvielas pēc ieskatiem)
šķipsniņa kurkuma (vai garšvielas pēc ieskatiem)
1-2 ĒK ūdens (pēc vēlamās biezuma pakāpes)
Pagatavošana:
1. Mīkstu, krāsnī ceptu ķirbi sagriež gabalos, turku zirņiem nolej lieko šķidrumu
2. Ķirbi, zirņus, mandeļu sviestu un eļļu liek blenderī un maļ līdz viendabīgai konsistencei
3. Pamazām pievieno sāli, čili vai citas izvēlētās garšvielas, kamēr iegūstat savām garšas sajūtām piemērotas nianses
4. Ja vēlas šķidrāku humusu, pievieno papildus eļļu vai ūdeni

Šī recepte tapusi sadarbībā ar: 

Antra Zvirgzdiņa, AZnašķi

Recepšu autore, video recepšu dizainere

www.aznaski.lv 

Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk