Liellopu gaļas giross ar kartupeļiem, tzatziki mērci un salātiem

+ 60 MIN
Liellopa gaļa
Liellopa gaļa
Tzatziki mērcītei:
1 gurķis
1 tējkarote sāls
2 tējkarotes saspiestu ķiploku
500g grieķu jogurta
Sula no viena citrona
1 ēdamkarote eļļas
Girosam
400g liellopu filejas
Sāls
Cepti jaunie kartupeļi
Salāti
Tomāti
Saldie sīpoli
Olīveļļa
Pagatavošana
1. Sarīvējiet gurķi un pievienojiet mazliet sāls, lai atbrīvotos no liekā šķidruma. Atstājiet uz pāris minūtēm
2. Izspiediet lieko šķidrumu, un sajauciet gurķus ar jogurtu, citronu un ķiplokiem. Beigās iemaisiet olīveļļu. Atstājiet mērci ievilkties uz vismaz 30 minūtēm, vēlams uz nakti.
3. Sagrieziet fileju 1cm biezās šķēlītēs. Apcepiet gaļu uz grila, aptuveni 2 minūtes katru pusi, apgriežot četras reizes. Grilējot pievienojiet sāli pēc vēlēšanās.
4. Pasniedziet liellopu girosu ar ceptiem kartupeļiem, svaigiem dārzeņiem un tzatziki mērcīti. Garnējiet ar olīveļļu
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk