Valhalla franču grauzdiņš ar aveņu mērci

6-8
15-30 MIN
Deserts
Deserts
Valhalla aveņu grauzdiņiem:
6 šķēles maizīšu
2 ēd.k. sviesta
200 g gorgonzolas zilā siera
aptuveni 250 g ogu — melleņu, zemeņu, aveņu
1 porcija Valhallas aveņu mērces
Valhalla aveņu mērcei:
100 ml aveņu ievārījuma
50 ml augu liķiera “Valhalla”
1 ēd.k. medus
Valhalla aveņu grauzdiņi:
1. Sagrieziet maizītes un viegli apcepiet pannā ar sviestu vai uz grila vidējā temperatūrā, līdz tās kļūst kraukšķīgas.
2. Sagrieziet sieru un svaigās ogas
3. Uzlieciet sieru un ogas uz maizītes
4. Pāri pārlejiet Valhallas aveņu mērci
5. Pasniedziet uzreiz!
Valhalla aveņu mērcei
1. Nomēriet sastāvdaļas, pievienojiet tās katlā un vāriet aptuveni 10 minūtes, līdz maisījums kļūst sīrupveidīgs
2. Piemērota pasniegšanai ne tikai pie franču grauzdiņa, bet arī pie pankūkām vai saldējuma
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk