Valhalla sarkanvīna mērce

Ideāls papildinājums Valhalla jēra ribiņām vai citiem gaļas ēdieniem
0-15 MIN
Jērs
Jērs
Medījums
Medījums
Nepieciešams:
200 ml “Demi-glace” mērces
200 ml sarkanvīna
1 ķiploka galviņa
1 tējk. sāls
½ tējk. piparu
½ tējk. timiāna
1 ēd.k. brūnā cukura
50 ml augu liķiera “Valhalla”
2 ēd.k. mērču biezinātāja
Pagatavošana:
1. Ķiplokgalvai nolobiet tikai ārējo miziņu. Nogrieziet nost pašu ķiplokgalvas galu
2. Nomēriet visas sastāvdaļas (izņemot augu liķieri un mērču biezinātāju) un pievienojiet tās katliņā, pielieciet klāt arī ķiploku
3. Maisījumu karsējiet zemā temperatūrā 15 minūtes
4. Izņemiet ķiplokgalvu no buljona
5. Pievienojiet augu liķieri “Valhalla” un mērču biezinātāju
6. Pārbaudiet sāls daudzumu, pēc nepieciešamības to papildiniet
7. Gatavs pasniegšanai! Ja vēlaties, klāt varat pasniegt karsētās ķiploka daiviņas
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk