Čilli con carne

4
30-45 MIN
Cūkgaļa
Cūkgaļa
Nepieciešams
350g maltās gaļas ( liellopa/cūkgaļas)
1 liels sīpols
3 ķiploka daiviņas
30g sviesta
1 burciņa konservētu pupiņu
500g sakapātu tomātu
500ml buljons
½ tējkarote melno piparu
Zaļumi (kinza, pētersīļi)
1 tējkarote čilli pulvera
Pagatavošana
1. Uzkarsējiet pannā sviestu un apbrūniniet saspiestus ķiplokus, sīpolus un malto gaļu.
2. Pievienojiet buljonu un sasmalcinātos tomātus, tad sautējiet aptuveni 30 minūtes.
3. Pēdējās 5 minūtēs pievienot konservētās pupiņas, garšvielas un zaļums.
4. Pasniedziet čilli con carne ar vārītiem rīsiem un svaigiem garšaugiem.
Uz augšu
You have added this item to your wishlist

Lai apmeklētu šo lapu Jums jābūt pilngadīgam.

Spiežot zemāk, apstiprinu, ka esmu sasniedzis pilngadību, kas saskaņā ar LR likumdošanu, ir 18 gadu vecums.

Vietne izmanto sīkfailus, lai atcerētos jūsu iestatījumus un statistiku. Lasīt vairāk