Liellops mongoļu gaumē
Ātrs, viegls un neticami garšīgs wok ēdiens ar maigu liellopu gaļu, kas pārklāta ar nedaudz saldo un sāļo mērci.
      
      
    Nepieciešams
      
      Steiks
              Loki
              Ķiploks
              Brūnais cukurs
              Ingvers
              Sāls un pipari
              Sojas mērce
              Kukurūzas ciete
              Augu eļļa
              Ūdens
              Sezama sēklas
              Rīsi
          Pagatavošana
      1. Sagriezt steiku gabaliņos un uzbērt sāli un piparus
      2. Iemaisīt steika gabaliņus kukurūzas cietē, līdz tie ir pilnībā un vienmērīgi pārklāti. Nolikt malā.
      3. Uzsildīt pannu uz vidēji augstas uguns un pievienot nedaudz eļļas. Sautēt ingveru un ķiplokus, līdz tie paliek aromātiski.
      4. Pievienot sojas mērci, ūdeni un cukuru. Uzvārīt līdz cukurs izšķīst. Pārliet mērci kādā citā traukā un atlikt malā.
      5. Novietot pannu atpakaļ uz uguns un pievienot vēl eļļu. Pievienot steiku un apcept, līdz tas ir vienmērīgi brūns.
      6. Ieliet mērci atpakaļ pannā un samaisīt kopā ar gaļu. Ļaujiet mērcei sabiezēt. Pievienot lokus un turpināt sautēt, līdz mērce ir pietiekami bieza.
      7. Pasniegt ar tvaicētiem rīsiem.
  
        


















