Klasiskās franču madlēnas
Baudi franču šarmu divreiz spēcīgāk — madlēnas kopā ar ROCHE MAZET Chardonnay Brut! Šis elegantais deserts un dzirkstošais baltvīns rada perfektu pāri gan svētku galdam, gan mierīgai pēcpusdienai ar draugiem.Valhalla sarkanvīna mērce
Ideāls papildinājums Valhalla jēra ribiņām vai citiem gaļas ēdieniemBaltās šokolādes muss
Viegls un gaisīgs baltās šokolādes un rabarberu muss.Ziemassvētku kēkss
Klasiskā kēksa recepte, kas papildināta ar vīnā mērcētiem žāvētiem augļiem.Dukkah cālis koriandra mērcē
Cālis tabakā
Tiem, kuri ir pārliecināti, ka izsenis šī ēdiena gatavošanā ir izmantota tabaka, liksim mazliet vilties, jo ar tabaku cālim nav ne mazākā sakara. Kādreiz armēņu vai gruzīņu (strīdi par šo tēmu vēl turpinās) priekšteči šādu cāli gatavoja traukā, kuru devēja par "tapaka".Šokolādes fondants
Ķirbju risotto ar kaperiem un greipfrūtu
Zaļais karijs ar vistu un dārzeņiem
Vīnes šnicele
Liellops mongoļu gaumē
Ātrs, viegls un neticami garšīgs wok ēdiens ar maigu liellopu gaļu, kas pārklāta ar nedaudz saldo un sāļo mērci.Pasta Rigatoni all'Amatriciana
Garneļu pankūkas
Viegli pagatavojamas pankūkas brokastīm vai uzkodai pie vīnaCepts lasis ar tomātu vinegretu
Nicas salāti (Niçoise)
Pietiekami viegli karstai dieni, bet pietiekami sātīgi, lai aizstātu vakariņas.Vasaras zemeņu salāti
Vasaras salāti
Aļņa gaļas ragū
Gards aļņa gaļas ragū sarkanvīna marinādē.Ķirbja-biezpiena plācenīši (bez glutēna)
Viegli pagatavojami ķirbja - biezpiena plācenīšiGaileņu risotto ar Chardonnay baltvīnu
Lielisks gaileņu risotto ar Austrālijas augļaino baltvīnu.Jāņu siers
Mājās gatavots Jāņu siersSvaigie pavasara rullīši ar zīda tofu
Mutē kūstoši pavasara rullīši ar passionfruit liķiera mērciKruasānu sacepums
Kraukšķīgs, viegli pagatavojams kurasānu sacepumsŠokolādes fondants ar rumu
Mutē kūstošs šokolādes fondants ar Barracuda Vanilla Spiced rumu